Wellness & Spa Vlaams-BrabantBij de gelaatsverzorgingen zijn de epilaties van de wenkbrauwen en bovenlip inclusief.

Gelaatsbehandeling Mary Cohr

Gelaatsreiniging jeugd met epilatie

Ideaal als eerste verzorging in de puberteit, waarbij de aandacht wordt gelegd op het verwijderen van onzuiverheden. Bevat geen massage. incl LED therapie.

€55

35 min

Gelaatsreiniging jeugd zonder epilatie

Ideaal als eerste verzorging in de puberteit, waarbij de aandacht wordt gelegd op het verwijderen van onzuiverheden. Bevat geen massage. incl LED therapie.

€40

35 min

Multi purité

Zuiverende verzorging die de huid mat maakt, egaliseert en de imperfecties vermindert.

€55

60 min

Klassieke gelaatsbehandeling

Een schone, stralend mooie huid! Dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, gevolgd door een gelaatsmassage en een crèmemasker naargelang de behoeftes van uw huid! incl LED therapie.

€70

60 min

Dermopeel

Huidvernieuwende verzorging. Dermabrasie peeling van de bovenste huidlaag, die vervangen worden door jongere cellen voor een nieuw huideffect. Ook voor gevoelige huid. incl LED therapie.

€85

90 min

Beauté aromatique

100% natuurlijke anti-stress behandeling met essentiële oliën en plantenconcentraten! Deze behandeling is een heerlijke schoonheidsreis, die U evenwicht, uitstraling en een intens gevoel van welzijn brengt. incl LED therapie.

€85

90 min

PhytOxygene

Exclusieve verzorgingsmethode om de huid zuurstof te geven en te ontgiften, dankzij de kracht van de natuur. Voor alle huidtypes en leeftijden. incl LED therapie.

€90

90 min

Age firming

Verstevigende en liftende verzorging. Ook de decolleté wordt extra verzorgd met een aangepast masker. incl LED therapie.

€105

90 min

Age signes reverse

Verzorgingsmethode om de tekenen van veroudereing zichtbaar en onmiddellijk te verminderen met een blijvende doektreffendheid. Richt zich op alle ouderdomstekenen:rimpels , verslapping, bruine vlekken, dehydratatie en doffe teint incl. LED therapie.

€120

90 min

Draadlift collageen mask

Spectaculaire huidverbertering die de huid onmiddellijk strakker maakt en meer volume geeft. Liftend effect, verbetert de elasticiteit en vermindert pigmentatie. Incl LED therapie.

€150

60 minOver Sensi

Welkom bij Instituut Sensi, een zaak van vertrouwen.

U kunt bij ons terecht voor alle klassieke verzorgingen alsook voor specialisaties en verwenarrangementen.
Bij "Instituut Sensi” wordt U in een rustige ongedwongen sfeer verzorgd en dit steeds door professionele schoonheidsspecialistes!

We vormen een sterk team, elk met onze eigen specialiteiten en willen maar één ding: stralende en tevreden klanten!

Tot binnenkort
Agna en team

footer